mahle

Добродојдовте на интернет страната на Мега Ауто Партс!

Мега Ауто Партс веќе 16 години како компанија е посветена на увоз и дистрибуција на високо квалитетни авто делови се со цел да се исполнат очекувањата на пазарот за резервни авто делови. Потпирајќи се на долгогодишното искуство, развојот на новите технологии во автомобилската индустрија и идеите за продажба на врвни производи, ние активно се трудиме да ја подобриме понудата на производи и да обезбедиме решенија на нашите купувачи. Затоа обезбедивме асортиман од преку 15 000 позиции на резервни авто делови од повеќе од 20 западно европски добавувачи.