Menu
banner web

Veturat moderne nuk mund të përballojnë kompromis mbi cilësinë, atyre u nevojiten pjesë rezervë origjinale dhe me cilësi të lartë për të përmbushur kërkesat për transport të sigurt dhe të rehatshëm. Kjo është arsyeja pse Mega Auto Parts në ofertën e saj ka vetëm markat që prodhojnë pjesë të dizajnuara sipas specifikimeve origjinale – OE. Nëpërmjet rrjetit të distribuimit në të gjithë vendin, ne ofrojmë furnizim të vazhdueshëm me pjesë këmbimi të cilësisë së lartë për të gjitha llojet e automjeteve dhe me çmime konkurruese në treg.

Pse të përdorni pjesë nga MEGA AUTO PARTS?

174456

KLIENTË TË KËNAQUR

32654

PJESË NË DISPOZICION

78

FURNIZUES

20

VITE PËRVOJË

Pikat e shitjes


Zonja dhe zotërinj, ne do të doja t’ju informoj se dyqani ynë ndodhet në ul. Boris Trajkovski (Prvomajska) në K. Uji shkon në një vend të ri. Lokacioni i ri është i gjeografizuar në Google Maps dhe ju mund ta gjeni lehtësisht. Përveç kësaj screenshot nga lokacioni i dyqanit tonë të ri.

51495609_2218133804915722_1216708469101428736_n

Partnerët