Menu

KS Tools

KSTools

Брендот е основан во 1992 год. во Германија и е познат како најголем производител на алат и опрема за разни гранки во индустријата,  посебно во автомобилската. Квалитетот и доверливоста се главните карактеристики на производите на овој врвен бренд. Широката понуда на алат и опрема  опфаќа преку 10 000 артикли и преку мрежата на дистрибуција е присутна во повеќе од 135 земји низ целиот свет.

Повеќе информации за брендот на официјалната WEB страна на KS TOOLS