Menu

HELLA

Hella

Групата Hella развива и произведува светлосни, електронски компоненти и системи за автомобилската индустрија, а исто така е еден од најголемите трговски компании за автомобилски делови, прибор, дијагностика и услуги во рамките на Европа. Дел од големата понуда на производите на Hella е веќе достапен и во Македонија, преку авторизираната и овластена продажба на Мега Ауто Партс.

Повеќе информации за брендот на официјалната WEB страна на HELLA