Menu

CORTECO

Corteco

Од неодамна Мега Ауто Партс стана увозник на Германскиот бренд Corteco кој во гамата на своите производи вклучува: филтри за кабина, држачи за мотор и трансмисија, заптивки, црева за кочници. Corteco е прво “ОЕ” вградување кај многу возила.

Повеќе информации за брендот на официјалната WEB страна на CORTECO