Menu

ELRING

Elring

Идеален снабдувач за професионални делови за ремонти. Elring обезбедува широк спектар на дихтунзи, гарнитури, заптивни делови и семеринзи кои одговараат на сите барања на пазарот.

Повеќе информации за брендот на официјалната WEB страна на ELRING

За ELRING

Компанијата Elring Klinger GmbH се занимава со производство надихтунзи, сетови на дихтунзи и дихтунг маса. Развојната технологија е најголемата предност на компанијата Elring. А тоа го препознале сите водечки производители на автомобили. Така Elring-овите дихтунзи се прво вградување во сите водечки светски марки на возила.

Компанијата е основана од страна на Paula Lechera во 1879 година и од тогаш ја развива целокупната потребна технологија за дихтунзите  ги задоволат сите барања на модерните мотори и еколошката прифатливост.

Elring_Bilder_grau_117

Производи на Elring во Мега Ауто Партс:

  • Дихтунзи на мотор
  • Дихтунзи на глава на мотор
  • Дихтунзи на издув и усис
  • Дихтунг прстени
  • Дихтунзи на картер
  • Дихтунзи на турбина
  • Навртки на главата на моторот
  • Дихтунг маса и маст

bilder1.inddKomplettsatz_300dpi_rgb