Menu

DENSO

Denso

Denso е водечки глобален снабдувач на напреднa автомобилска технологија, системи и компоненти произведени согласно OE стандардите, подложени на ригорозните тестови за безбедност и перформанси.

Повеќе информации за брендот на официјалната WEB страна на DENSO