Menu

FACET

Facet

Од 1946 година, FACET дизајнира, произведува и дистрибуира автомобилски резервни делови.
Од сензори, термостати, компоненти за палење до прекинувачи, овие 4,500 производи претставуваат  една од најкомплетните понуди напазарот, со особено висока покриеност на европски, јапонски и корејски брендови.

Повеќе информации за брендот на официјалната WEB страна на FACET