Menu

FILTRON

Filtron

Основана во 1982 година, специјализирана за производство на високо квалитетни филтри за автомобили, камиони и автобуси, индустриски и земјоделски машини како и друга специјализирана опрема.

Повеќе информации за брендот на официјалната WEB страна на FILTRON