Menu

ICER

Icer

ICER важи за еден од водечките независни производители на делови за системот за кочење во автоиндустријата. Уште од самите почетоци се фокусира на производство на висококвалитетни делови за сите видови возила.

Повеќе информации за брендот на официјалната WEB страна на ICER