Menu

Кариера

    Кариера во МЕГА АУТО ПАРТС

    Кариера во Мега Ауто Партс

    Ако сте заинтересирани да градите кариера во нашата компанија и да бидете дел од нашиот тим ве охрабруваме да ги оставите вашите податоци во приложената форма. Истите ќе бидат внимателно разгледани и третирани и во моментот кога ќе се јави потреба од вашиот профил ќе бидете повикани на интервју. Мега Ауто Партс е компанија со 20-годишно искуство во бизнисот со авто делови и спаѓа во Топ 100 компаниите во државата според големината и годишниот промет што го остварува, а брои повеќе од 40 вработени. Располагаме со мрежа од продавници во Скопје, Куманово, Тетово, Охрид, Струга и Кичево, па освен жителите на Скопје за работа во нашата компанија можат да аплицираат и оние кои живеат во горе наведените градови.