Menu

VAN WEZEL

Van Wezel

Van Wezel Autoparts е еден од водечките играчи во Европа за производство и дистрибуција на каросериски делови и делови за ладење, што се должи на постојана фокусираност кон квалитетот и иновациите.

Повеќе информации за брендот на официјалната WEB страна на VAN WEZEL