Menu

***НАПРАВЕНИТЕ ON-LINE НАРАЧКИ СТИГААТ ВО НАЈБЛИСКАТА ПРОДАВНИЦА ДО ВАС***

Нарачките за испраќање по карго се прават најдоцна до 15:30ч од понеделник до петок за да бидат преземени истиот ден.

Сите нарачки пристигнати по 15:31ч. ќе бидат преземени од каргото наредниот ден.

Во сабота нарачките за испраќање по карго се нарачуваат најдоцна до 13:00ч.

MEGA AUTO PARTS – СТРУМИЦА | УЛ. ГОЦЕ ДЕЛЧЕВ БР. 117Д | 071/ 243 – 122