Menu

BEHR

Behr

BEHR обезбедува производи за контрола на температурата на моторот со висока прецизност. Компанијата исто така, обезбедува оригинална опрема за лесни возила, камиони и индустриски системи.

Повеќе информации за брендот на официјалната WEB страна на BEHR