Menu

NISSENS

Nissens

Специјалист за моторно ладење и климатизација од 1921 година, Nissens развива, произведува и обезбедува широк спектар на автомобилски радијатори, производи за контрола на климатизација, како и термички решенија за различни намени во целиот свет.

Повеќе информации за брендот на официјалната WEB страна на NISSENS