Menu

NRF

NRF

Од 1927 година, NRF е водечки производител и снабдувач на производи за ладење за Automotive Aftermarket. NRF е специјализиран за голем број  производи за ладење, греење и климатизација на мотори. Палетата на производи се состои од 8.000 производи, кои постојано се шират. Со одлични (онлајн) нарачки платформи, глобална дистрибутивна мрежа и 24-часовна испорака, NRF е број еден партнер за Automotive Aftermarket.

Повеќе информации за брендот на официјалната WEB страна на NRF