Menu

SALERI

Saleri

Saleri е водечка компанија во дизајн, развој и производство на пумпи за вода и системи за ладење за автомобилската индустрија. Истражувачката и развојна работа, флексибилноста на техничките решенија и континуираното ажурирање на сопствените стандарди за квалитет, се клучните карактеристики на “Saleri методот”, преку кој на сите производи им дава поголема вредност.
Квалитетот на производите Saleri се потврдува преку партнерството со најпрестижните автомобилски компании, вклучувајќи ги BMW, AUDI, DAIMLER MERCEDES, FERRARI, GM и ASTON MARTIN.

Повеќе информации за брендот на официјалната WEB страна на SALERI