Menu

KOLBENSCHMIDT

Kolbenschmidt

KS Kolbenschmidtразвива, произведува и продава делови за бензински и дизел мотори, како клипови, клипни прстени, лежишта и др., за автомобили, комерцијални возила, компресори, и е меѓу најистакнатите производители во овој сегмент. Другите производи вклучуваат и големи клипови за стационарни, бродски и мотори од локомотиви.

Повеќе информации за брендот на официјалната WEB страна на KOLBENSCHMIDT