Menu

ДИРЕКЦИЈА

Адреса

ул. Качанички пат 146 (Визбегово), Скопје

E-mail

info@megaauto.com.mk
marketing@megaauto.com.mk

Работно време

Понеделник-Петок: 08:30 до 18:00
Сабота: 09:00 до 16:00

Телефони

Главен магацин и продавница
Тел: 15 006
Моб: 071/361 410

Администрација
Тел: 02/3095 304
Моб: 071/242 484

 

Напишете ни е-пошта

Ако имате какви било прашања, Ве молиме испратете ни порака. Ние ќе ви одговориме во најкраток рок!

  Контактирајте не

  Продавници

  Продавница East Gate
  Беласица 2, 1000 Скопје, Македонија

  Ниво -2, Влез Б

  Работно време:
  Секој ден: 10:00 до 22:00

  Тел: 15 006
  Моб: 071/275 697

  Продавница Првомајска
  бул. Борис Трајковски, бр. 4
  1000 Скопје

  Работно време:
  Понеделник-Петок: 08:30 до 17:30
  Сабота: 09:00 до 16:00

  Тел: 15 006
  Моб: 072/304 261 , 075/259 818

  Продавница Чаир
  ул. Џон Кенеди, бр. 2/2
  1000 Скопје

  Работно време:
  Понеделник-Петок: 08:30 до 18:00
  Сабота: 09:00 до 16:00

  Тел: 15 006
  Моб: 071/334 439

  Продавница Тафталиџе
  ул. Митрополит Теодосиј Гологанов, бр. 112
  1000 Скопје

  Работно време:
  Понеделник-Петок: 08:30 до 17:30
  Сабота: 09:00 до 16:00

  Тел: 15 006
  Mоб: 071/334 436 , 071/386 434

  Продавница Ченто
  ул. Јужноморавски бригади, бр. 11
  1000 Скопје

  Работно време:
  Понеделник-Петок: 08:30 до 18:00
  Сабота: 09:00 до 16:00

  Тел: 15 006
  Моб: 071/391 620

  Продавница Штип
  Ул. Гоце Делчев, 58
  Штип, Македонија

  Работно време:
  Понеделник-Петок: 08:00 до 18:00
  Сабота: 09:00 до 16:00

  Тел: 15 006
  Моб: 070/ 305 629

  Продавница Куманово
  ул. Доне Божинов 43
  1300 Куманово

  Работно време:
  Понеделник-Петок: 08:30 до 18:00
  Сабота: 09:00 до 16:00

  Тел: 15 006
  Моб: 070/374 125

  Продавница Тетово
  ул. Илинденска бб
  1200 Тетово

  Работно време:
  Понеделник-Петок: 08:30 до 18:00
  Сабота: 09:00 до 16:00

  Тел: 15 006
  Моб: 071/222 027

  Продавница Кичево
  ул. 11 септември 788/03
  6250 Кичево

  Работно време:
  Понеделник-Петок: 08:30 до 18:00
  Сабота: 09:00 до 16:00

  Тел: 15 006
  Моб: 076/277 111

  Продавница Струга
  Ул. Мислешевски Пат, бр. 13
  6330 Струга

  Работно време:
  Понеделник-Петок: 08:00 до 18:00
  Сабота: 09:00 до 16:00

  Тел: 15 006
  Моб: 071/277 111

  Продавница Охрид
  Ул. Железничка бб
  6000 Охрид

  Работно време:
  Понеделник-Петок: 08:00 до 18:00
  Сабота: 09:00 до 16:00

  Тел: 15 006
  Моб: 072/225 111

  Продавница Струмица
  Ул. Гоце Делчев бр. 117д
  Струмица

  Работно време:
  Понеделник-Петок: 08:00 до 18:00
  Сабота: 09:00 до 16:00

  Тел: 15 006
  Моб: 071/243 122

  СОРАБОТКА

  magacin

  Станете дистрибутер на
  производите на Mega Auto parts

  Заинтересирани сте да поседувате и да работите со успешен бизнис
  во автомобилска индустрија? Тогаш можеби треба да размислите
  да станете Дистрибутер на брендовите кој ги нуди Мega Auto Parts.
  Со тоа добивате:

  • Пристап до квалитетни брендови
  • Информации
  • Национално и регионално брендирање и рекламирање
  • Конкурентни цени
  • Онлајн нарачување

  Заинтересираните претприемачи можат да контактираат со
  нашата компанија на: info@megaauto.com.mk