Menu

Adresa

Rruga e Kaçanikut, nr. 212a (Vizbegovë), Shkup

E-mail

info@megaauto.com.mk
marketing@megaauto.com.mk

Numrat e telefonit

Administratë:
Tel: 02/3095 304
Mob: 070/330 569

Depo:
Phone: 02/3095 005
Mob: 071/361 410

Orari i punës

E hënë-e premte: 08: 30-18: 00
E shtunë: 09:00-16:00

Suport 24/7

Na shkruani në e-mail

Nëse keni ndonjë pyetje, ju lutemi na dërgoni një mesazh. Ne do t’ju përgjigjemi sa më shpejt që të jetë e mundur!

  Na kontaktoni

  DYQANET

  Dyqani Çair
  rr. Xhon Kenedi, nr. 2/2
  1000 Shkup

  Orari i punës:
  E hënë-e premte: 08: 30-18: 00
  E shtunë: 09:00-16:00

  Tel: 02/2642 522
  Mob: 071/334 439

  Dyqani Taftalixhe
  rr. Mitropolit Teodosij Golloganov, nr. 112
  1000 Shkup

  Orari i punës:
  E hënë-e premte: 08:30-17:30
  E shtunë: 09:00-16:00

  Tel: 02/3151 922
  Mob: 071/334 436

  Dyqani Prvomajska
  bul. Boris Trajkovski, 4
  1000 Shkup

  Orari i punës:
  E hënë-e premte: 08:30-17:30
  E shtunë: 09:00-16:00

  Tel: 02/2744 223
  Mob: 072/304 261 , 075/259-818

  Dyqani Çento
  rr. Juzhnomoravski brigadi, nr.11
  1000 Shkup

  Orari i punës:
  E hënë-e premte: 08:30-18:00
  E shtunë: 09:00-16:00

  Теl: 02/2525 176
  Мob: 071/391 620

  Dyqani Tetovë
  rr. Ilindenska, p.n.
  1200 Tetovë

  Orari i punës:
  E hënë-e premte: 08:30-18:00
  E shtunë: 09:00-16:00

  Tel: 044/331 629
  Mob: 071/222 027

  Dyqani Kërçovë
  rr. 11 Shtatori nr.788/03
  6250 Kërçovë

  Orari i punës:
  E hënë-e premte: 08:30-18:00
  E shtunë: 09:00-16:00

  Tel: 045/282 184
  Mob: 076/277 111

  Dyqani Strugë
  rr. Misleshevski Pat, nr. 13
  6330 Strugë

  Orari i punës:
  E hënë-e premte: 08:00-18:00
  E shtunë: 09:00-16:00

  Tel: 046/782 282
  Mob: 071 277 111

  Dyqani Ohër
  rr. Zheleznicka, p.n.
  6000 Оhër

  Orari i punës:
  E hënë-e premte: 08:00-18:00
  E shtunë: 09:00-16:00

  Tel: 046/202 707
  Моb: 072/225 111

  Dyqani Kumanovë
  rr. Done Bozhinov, nr.43
  1300 Kumanovë

  Orari i punës:
  E hënë-e premte: 08:00-18:00
  E shtunë: 09:00-16:00

  Tel: 031/432 241
  Mob: 070/374 125

  BASHKËPUNIMI

  magacin

  Bëhuni distributor i produkteve që ofron Mega Auto Parts

  Ju jeni të interesuar të udhëheqni dhe të punoni me një biznes të suksesshëm
  në industrinë e makinave? Atëherë ndoshta duhet të mendoni
  të bëheni distributor i markave të ofruara nga kompania Mega Auto Parts.
  Kështu ju do të pëerfitoni:

  • Qasje në markat cilësore
  • Informata
  • Brendim dhe reklamim nacional dhe rajonal
  • Çmime konkurruese
  • Porosi online

  Sipërmarrësit e interesuar mund të kontaktojnë kompaninë tonë në: info@megaauto.com.mk