Menu

EXEDY

Exedy

EXEDY е во првите редови на технологијата за нови спојки повеќе од дваесет години. Инволвираностa на компанијата во моторните спортови како, Формула 1 и Мото ГП е клучен двигател на развојот во нивната палета на производи. Опсегот на можности од EXEDY вклучува Sports Tuff, Safari Tuff и EXEDY Racing Clutch спојки.

Повеќе информации за брендот на официјалната WEB страна на EXEDY