Menu

FTE

FTE

FTE automotive е реномиран меѓународен производител на хидраулични сопирачки и системи за квачила кај патничките и комерцијалните возила. Компанијата е во бизнисот повеќе од 60 години развивајќи се постојано, со цел да им понуди на своите клиенти нови и подобри производи.

Повеќе информации за брендот на официјалната WEB страна на FTE