Menu

SACHS

Sachs

Производи изработени од високо квалитетни материјали кои се одраз на најдоброто, со високи перформанси и сигурност. Бројни производители на автомобили ги опремуваат своите возила со ZF производи како, амортизери и спојки. Производите SACHS во афтермаркетот доаѓаат од фабриките на ZF. SACHS е ZF бренд.

Повеќе информации за брендот на официјалната WEB страна на SACHS

За SACHS како дел од групацијата ZF

ZF е глобален лидер во производство и дистрибуција на погонски делови и делови на подвозјето и управувањето со 122 фабрики во 26 земји. Во 2013 Групацијата остварила продажба од 16,8 милијарди евра со 72.643 вработени. ZF e меѓу 1о најдобри компании на ранг листата на најголеми автомобилски добавувачи во светот.

SX_Logo_130_h_CMYK

Компанијата е основана во 1915 година за развој и производство на менувачи за авиони, бродови и возила. Денес асортиманот на групацијата опфаќа делови за преносот и управувањето, како и делови на подвозјето и комплетната осовина на системот и модулите. ZF групацијата вложува околу 5% (2013: 836 милиони евра) од вкупниот приход во истражување и развој секоја година. За дополнително зајакнување и ширење ZF групацијата следните неколку години ќе инвестира повеќе од милијарда евра.
Познати имиња на стокови марки во сопственост на ZF се Sachs и Lemförder.
Sachs-ови производи се? сетови на квачила, амајци, делови од спојката и менувачот, амортизери, носачи на амортизери, заштитници од прашина, одбојници на амортизери, носачи на амортизери, лежаи на амортизери и пружини.

SX_products_PC_SA_teaser_image_UN (1)

 

Lemförder опфаќа делови од суспензијата и управувањето како што се крајниците на воланот, баласштангли, стабилизатори, лежишта на вилиците, селен блокови на осцилирачките рамена, останати селен блокови на суспензијата, осцилирачки рамена и вилици на повозјето, спони, носачи на амортизери, пумпи и хидраулични летви на воланот.

http://www.zf.com/corporate/en/homepage/homepage.html

SX_SA_Group_corresponding_Ads_half_UNSX_PC_guiding+sleeve_front_3114600003_4c_UN SX_Products_Image_Shock_Absorber_Bearings_UN SX_Products_Image_Springs_UN

sachs1