Menu

MISFAT

Misfat

Со производство кое покрива 95% од европскиот пазар на филтери и база на клиенти во 60 земји, Misfat стана признат снабдувач на OE квалитетни производи кои се продаваат по конкурентни цени преку одлична услуга. Од 2008 склучен е договор за купување на француската компанија SOLAUFIL под чија капа се марките MECAFILTER и LAUTRETTE со што MISFAT стана мултинационална компанија, и од тогаш започнаа индустриските т.е. активностите во дистрибуција во четири други земји како Шпанија, Полска, Мароко и Русија.

Повеќе информации за брендот на официјалната WEB страна на MISFAT