Menu

CHAMPION MOTOR OILS

Champion new

Champion Brands, основана од Ралф Лоу во 1956 година, е светски признат лидер во индустријата за специјални масла  повеќе од 60 години. Champion, исто така, произведува  повеќе од 300 производи, вклучувајќи гориво, масла за кочници, нафта и моторни адитиви и мазиви за автомобилски, тешки камиони, земјоделски и специјализирани пазари.

Повеќе информации за брендот на официјалната WEB страна на CHAMPION