Menu

LIQUI MOLY

Liqui Moly

LIQUI MOLY е најпопуларниот бренд на моторното масло во Германија. Со години, наградите како “Топ Бренд” или “Најдобар Бренд” ја рефлектираа нашата одлична репутација меѓу експертите и крајните потрошувачи.

Повеќе информации за брендот на официјалната WEB страна на LIQUI MOLY