Menu

Për ne

20 Mega auto vrven kvalitet alb

Rreth Kompanisë

Mega Auto Parts është një importuese dhe distributore e auto pjesëve nga reputacion gjermane (dhe perëndimore) prodhuesit e pjesëve të këmbimit të automobilave, të cilat janë kryesisht dhe për herë të parë të përfshira në shumë automjete. Mega Auto Parts është një kompani maqedonase e kapitalit, e themeluar në maj të vitit 1998, me seli në Shkup. Aktiviteti kryesor i Mega Auto Parts është shitja me shumicë dhe shpërndarja e auto pjesëve në Republikën e Maqedonisë. Maqedoni, i drejtuar nga ideja e biznesit për përfaqësimin e pjesëve rezervë origjinale me origjinë gjermane. Mega Auto Parts ka një hapësirë ​​administrative dhe depo prej 2000m2 për shitje me shumicë, të vendosura në rr. Kachanichki Pat nr.146 dhe dyqane të shitjes me pakicë të vendosura në Çair, Taftalixhe, Cento, Kisella Vodë (Prvomajska), Tetovë, Shtip, Kumanovë, Ohër, Kërçovë dhe Strugë, në çdo kohë të gatshëm për të siguruar shërbim të cilësisë së lartë. Mega Auto Parts është një kompani që në përvojën e tij deri më tani ka arritur të marrë një reputacion për kompani të lartë-organizuar dhe njohjen në ofrimin e auto pjesëve me cilësi të lartë, shërbimi i shkëlqyer dhe profesionalizëm. Mega Auto Parts ka më shumë se 40,000 pozicione në një liner të 78 prodhuesve reputacion gjermanë të pjesëve rezervë. Punonjësit e auto pjesëve Mega punën e përditshme në përsosje aftësitë e tyre të punës dhe në mënyrë aktive të monitoruar trendet në industrinë e automobilëve nëpërmjet pjesëmarrjes në trajnime të ndryshme, seminare dhe prezantime, në mënyrë që të ofrojë shërbimin më të mirë dhe shërbim më të mirë për klientët e saj. Mega Auto Parts bashkëpunon me më shumë se 500 dyqane, shërbime dhe shpërndarës të autorizuar të makinave në të gjithë territorin e Republikës së Maqedonisë. Maqedonia dhe kështu përfaqëson një nga kompanitë më të mëdha në AFTERMARKET auto parts business. Sot, Mega Auto Parts ka mbi 60 punonjës që kujdesen për shërbimin e klientëve në nivelin më të lartë të mundshëm.

Pjesët origjinale

Mega Auto Parts merret ekskluzivisht me importin dhe shpërndarjen e pjesëve rezervë origjinale për automjete. Prodhuesit e këtyre pjesëve janë gjithashtu furnizuesit e automjeteve të mëdha dhe pjesët e tyre përdoren për instalimin e parë në automjete. Kjo do të thotë se pjesët janë me cilësi të lartë, tashmë të provuar në automjete dhe të garantuara nga prodhuesit më të mëdhenj të automjeteve. Mega Auto Parts importon pjesë të markave që janë prodhues direkt, gjë që shmang origjinën e dyshimtë të produkteve nga kompanitë që ripaketojnë pjesë nga prodhues të shumtë dhe i rishikojnë ato me emrin e tyre. Në këtë mënyrë klientët tanë marrin pjesë që kanë cilësi dhe origjinë të garantuar.

Instalimi i parë

Rritja e pjesëmarrjes së automjeteve gjermane në mjetet lëvizëse në Republikën e Maqedonisë. Maqedonia dhe bashkëpunimi i tyre me prodhuesit e pjesëve rezervë auto të përfaqësuara nga Mega Auto Parts, si dhe fakti që këta prodhues të pjesëve origjinale të makinave prodhojnë pjesë të kualitetit të specifikuar për prodhuesit nga Gjermania me bashkëpunim të drejtpërdrejtë të ndërsjellë, thekson se produktet e Mega Auto Parts janë provuar dhe provuar cilësinë dhe janë më të përshtatshme për instalim në automjete nga shumë automakers.