Menu

Баварскиот бренд претстави бројни M Performance додатоци за стилизирање на екстериерот и ентериерот на моделот X5, за купувачите кои сакаат поспортски изглед.

Од надвор, сопствениците на X5 ќе можат да го “накитат“ моделот со многу елементи направени од карбон. Пакетот содржи делови како предни и задни крилца, дифузер, капаци на ратровизорите, странични прагови и рамки на отворите за вентилација. Измените на ектериерот завршуваат со 20-инчни Star Spoke фелни во мат црна боја, и поголеми 22-инчни тркала со истиот дизајн.

За подобрување на перформансите, тука се само M Performance спортски сопирачки. Тие вклучуваат црвени шепи со четири клипови на предната оска.