Menu

WAHLER

Wahler new

Wahler е бренд фокусиран на регулација на температурата и издувните гасови кај моторите со внатрешно согорување. Термостати, термопрекинувачи, ЕГР цевки и ЕГР вентили се дел од широката палета на производи од овој бренд.

Повеќе информации за брендот на официјалната WEB страна на WAHLER