Menu
  • Дома
  • Промоции
  • ПРОЛЕТНА АКЦИЈА ЗА ЗАМЕНА НА ФИЛТРИТЕ И МАСЛОТО ВО ВАШИОТ АВТОМОБИЛ

Мега Ауто Партс – пролетна акција за замена на филтрите и маслото во Вашиот автомобил.

Пролетта е период кога на вашиот автомобил му е потребна посебна нега и освежување по студените зимски месеци. Замената на филтрите и маслото вообичаено се прави во пролетните месеци, односно во пресрет на летото и летните одмори. Мега Ауто Партс подготви два пакета дизајнирани за сечиј џеб. Повелете, посетете не и одберете го Вашиот пакет. Ве очекуваме.

Mega Auto Parts – Докажан квалитет и услуга.