Menu
  • Home
  • Lajm
  • SHITORJA E RE NË RR. BORIS TRAJKOVSKI (PRVOMAJSKA) NË L. KISELLA VODA

Me datën 26.03.2019 kishim hapjen solemne të dyqanit tonë modern në lagjen Kisela Voda, në Shkup. Në këtë organizim ishin të ftuar dhe morën pjesë shumë partnerë, bashkëpuntorë, klientët kryesor dhe të gjithë të punësuarit. Misioni dhe qellimi ynë kyq është që klientëve tanë t’ju ofrojmë kualitetin më të lartë me çmim të volitshëm, shërbim të shpejtë dhe efikas si dhe asortiman të gjërë të produkteve në një vend të vetëm. Me hapjen e këtij dyqani e ndjekim rrugën e ngritjes së standardeve të larta në biznesin e auto pjesëve në shtetin tonë. Përkrah asortimanit me të cilin Mega Auto Parts është i njohur tash më 2 dekada, në dyqanin në Kisela Voda mund të gjeni edhe asortiman tejet të gjërë të auto kozmetikës dhe aksesoarëve për automjetet e juaja me çmime të volitshme. Dyqani posedon parking privat. Urdhëroni të na vizitoni. Do të siguroheni vetë. Ju presim.