Menu

BOSCH

Bosch

Një nga furnizuesit më të mëdhej të pjesëve të këmbimit për makina në botë. Prouktet kryesore që ofron Grupacioni BOSCH janë komponentet e makinave, duke përfshirë frenat, pajisjet për kontroll, drejtues elektrik, pjesë elektronike, sistemet e karburantit, gjeneratorë, komponenta për startim dhe të sistemit drejtues.

Më shumë informacion rreth markës në faqen zyrtare të WEB të BOSCH