Menu

HELLA

Hella

Hella është një ndërmarrje e fokusuar globalisht, e pavarur, familjare, historia e së cilës zgjat më shumë se 100 vjet. Ajo merret me prodhimin dhe zhvillimin e komponenteve të ndriçimit dhe elektronikës për automjete të ndryshme dhe është një nga kompanitë më të mëdha të tilla në Evropë. Sipas të dhënave për vitin e kaluar, Hella nuk është vetëm një lojtar i rëndësishëm evropian i biznesit, por edhe në mbarë botën, kështu që është i numëruar në mesin e 50 furnizuesve më të fuqishëm të pjesëve të automobilave në botë dhe gjithashtu në mesin e 100 kompanive më të fuqishme gjermane.
Gama e prodhimeve përfshin edhe sistemet e frenimit, fshesat e xhamave, senzorë të ndryshëm, drita, sisteme për ftohje dhe ngrohje, prodhime për klimatizim…

Më shumë informacion rreth markës në faqen zyrtare të WEB të HELLA