Menu

NEOLUX

Neolux

NEOLUX e бренд чиј асортиман на ксенонски и LED производи сега ги вклучува сите главни технологии за осветлување на автомобилите. Нивното широко портфолио ги содржи најчесто купуваните светилки за автомобили, камиони и мотоцикли, покривајќи повеќе од 90% од побарувачката за стандардните типови на сијалици. Нивното портфолио на производи им овозможува на корисниците лесно да го одберат точниот тип на сијалица што им треба.

NEOLUX исто така нуди широк спектар на производи со додадена вредност за да ги задоволи специфичните потреби на потрошувачите. Од производи со продолжен живот до производи со изразен стил, Неолукс нуди тестирани автомобилски светилки за речиси секој возач.

Повеќе информации за брендот на официјалната WEB страна на NEOLUX