Menu

NEOLUX

Neolux

NEOLUX është një markë, gamë e ksenoneve dhe produkteve LED tani përfshin të gjitha teknologjitë kryesore të ndriçimit për makinat. Portofoli i tyre i gjerë përfshin llambat më të blera për makina, kamionë dhe motoçikleta, duke mbuluar më shumë se 90% të kërkesës për lloje standarde të bulbs. Portofoli i tyre i produktit i lejon përdoruesit të zgjedhin me lehtësi llojin e duhur të llambës që kanë nevojë.

NEOLUX gjithashtu ofron një gamë të gjerë produktesh me vlerë të shtuar për të përmbushur nevojat specifike të konsumatorëve. Nga jeta e zgjatur deri te produktet me stil ekspresiv, Neolux ofron dritat e makinave të testuara për pothuajse çdo shofer.

Më shumë informacion rreth markës në faqen zyrtare të WEB të NEOLUX