Menu

OSRAM

Osram

OSRAM është një nga dy prodhuesit kryesorë të ndriçimit në botë. Portofoli i kompanisë mbulon tërë gamën që nga komponentet e gjer në pajisjet e kontrollit elektronik, si dhe ndriçimit të plotë, sistemet e menaxhimit të dritave dhe solucione të ndryshme ndriçimi.

Më shumë informacion rreth markës në faqen zyrtare të WEB të OSRAM