Menu

BREMBO

Brembo

Брембо е италијански производител на системи за сопирање кај автомобилите и моторциклите, а особено кај автомобилите со високи перформанси, со седиште во Бергамо во близина  на Милано.

Повеќе информации за брендот на официјалната WEB страна на BREMBO