Menu

ROADHOUSE

Roadhouse

Со скоро 40 години искуство,RoadHouse денес е светски производител на делови за сопирачки во автомобилската индустрија. Нивната историја е приказна за континуирано подобрување и технолошки развој со што ја компанијата ја постави меѓу најголемите производители на сопирачки, водечки во афтермаркет производствениот сегмент на европскиот пазар.

Повеќе информации за брендот на официјалната WEB страна на ROADHOUSE