Menu

STC

STC

STC е компанија основана во 2000 година во Шпанија. Специјализирана за производство на резервни делови од гума, метал и гума, како и пластични производи. Со ова производство компанијата ги покрива потребите за овие делови за повеќето европски и азиски возила.

Фокусот на компанијата е секогаш на развој на нови, иновативни технологии кои ќе отворат нови пазари каде што компанијата ќе се појави како снаодлива и ефикасна фирма, подготвена да се соочи со предизвиците што може да ги понуди и иднина.

 

Повеќе информации за брендот на официјалната WEB страна на STC