Menu
  • Home
  • Promovime
  • VEPRIMI I PUNËS PËR ZËVENDËSIMIN E FILTRAVE DHE TË NAFTËS NË AUTO

Mega Auto Parts – Veprimi i pranverës për të zëvendësuar filtrat dhe vajin në makinën tuaj.

Pranvera është një periudhë kur makina juaj ka nevojë për kujdes dhe freskim të veçantë pas muajve të ftohtë të dimrit. Zëvendësimi i filtrave dhe vajit zakonisht bëhet në muajt e pranverës, pra në prag të pushimeve verore dhe verore. Mega Auto Parts ka përgatitur dy pako të dizajnuara për xhepin e të gjithëve. Ju lutemi, mos e vizitoni dhe zgjidhni paketën tuaj. Ne presim që ju.

Mega Auto Parts – Cilësia e provuar dhe shërbimi.