Menu

ZIMMERMANN

Zimmermann

Повеќе од пет децении, ОтоZimmermann е во развој, производство и продажба на софистицирани компоненти наменети за производителите на автомобили но и за слободниот пазар на резервни делови. Дисковите за сопирачки ‘made by’ ZIMMERMANN  се веќе докажани со својата сигурност и перформанси уште при нивната првична стандардна употреба во системите за сопирачки во возилата.

Повеќе информации за брендот на официјалната WEB страна на ZIMMERMANN